06 13667740 coachaletta@gmail.com
Selecteer een pagina

Misschien ken je dat wel, je bent op een punt in je leven en dan in ene overvalt het je. Moet ik dit nog eeuwig volhouden? En dan heb ik het over je leven, je werk, je woonplek, je vrienden. Alles wat inhoud geeft aan je leven. 

Maar wat doe je dan als je niet meer tevreden bent met je leven en alles wat daar bij hoort. Je kan moeilijk alle schepen vandaag nog achter je gaan verbranden. Kan heel aanlokkelijk zijn maar vaak niet heel erg praktisch.

Allereerst moet je gaan uitzoeken, of in elk geval proberen uit te zoeken, wat je nog wel wilt in je leven. Dit zijn de goede dingen en dan weet je een beetje een richting waar je op kan gaan. Daar waar meer van deze goede dingen te vinden zijn. Dat is een eerste richting. 

Zijn dit dus je vrienden,zoek ze vaker op en onderneem meer met ze. Zorg dat je zoveel mogelijk van hun positieve energie krijgt zodat je ruimte creëert in je hoofd en leven om te zien welke dingen je kan en wilt veranderen in je leven om te zorgen dat je weer blij in het leven kan staan. 

Ben je niet meer tevreden met je werk? Ga kijken of er mogelijkheden zijn voor een cursus of een andere positie of andere werkzaamheden. Misschien zelfs een andere functie binnen je bedrijf. En anders ga je nadenken of dit het moment is om een heel andere richting in te gaan qua werk. Eindelijk de stap te zetten naar werk wat je altijd wilde maar nooit kon doen. Of nooit durfde te doen. Of nooit meer wilde doen.

Misschien heb je wel de mogelijkheid om even een zoektocht te doen. 

Denk je dus dat het levenspad dat je hebt gekozen niet meer bij je past, zorg voor een nieuwe route. Neem eens een afslag, wie weet kom je nog sneller op je juiste bestemming. Kijk om je heen en geniet in elk geval.  pauze in te lassen. Een ademruimte in je drukke bestaan. Een moment om je routeplanner opnieuw in te stellen. En in het ergste geval kan je altijd nog omkeren. Enjoy the ride.