06 13667740 coachaletta@gmail.com
Selecteer een pagina

Iedereen hoort, als het enigszins kan, zijn eigen leven te leiden. En zolang je niemand kwaad doet is dat prima. Maar als je het leven leidt dat voor je is uitgestippeld maar jij hebt niets te maken gehad met de richting dan kan je je daar vreselijk ongelukkig door voelen.

Het zou zomaar kunnen gebeuren dat er een mogelijk komt om je eigen route te bepalen. Omdat je deze hebt gecreëerd of omdat er eindelijk ruimte is. Het kan van alles zijn maar jij hebt de mogelijkheid en wat kan je dan doen?

Het kan best zo zijn dat het ook vreselijk angstig is om zelf alles te bepalen. Het is allemaal onbekend en dat kan onveilig aanvoelen. Maar omdat de toekomst eigenlijk voor iedereen onbekend is, is het gevoel van veiligheid die je vastgelegde toekomst je kan geven ook geen garantie op echt deze vastgelegde toekomst. De dag van morgen is namelijk nog niet gelopen dus nog een ongebaande weg. 

Maar waar ik je eigenlijk op wil wijzen is de mogelijkheden die je hebt als je van je uitgestippelde route af gaat. Alles ligt nog open dus je kan dit keer zelf je doel gaan bepalen. De route is geheel aan jou. Zeker is dat spannend maar ook kan dit fantastisch veel leuke dingen opleveren. 

Ga voor jezelf na of je wel of geen spijt zal hebben als je beslist om zelf de leiding in je leven te nemen. Je krijgt elke dag de kans om dit te doen. En een klein stapje in je eigen richting is ook een stap. Je bepaalt zelf de richting en zelf het tempo. Dat is dus ook het mooie van zelf de leiding nemen. Jij bepaalt. Ook wie je als gezelschap mee neemt. Of waar je even stil blijft staan om te genieten van afgelegde reis of even genieten van de plek waar je bent beland.

Het is niet raar als je dit niet durft. Onbekend terrein is niet voor iedereen maar een kleine stap is ook prima. Al neem je vandaag eens een andere route naar je werk of naar de supermarkt. 

Zet in elk geval de stap waar je zonder spijt op terug kan kijken. Wees trots op jezelf en je afgelegde weg. Veel plezier onderweg.