06 13667740 coachaletta@gmail.com
Selecteer een pagina

Het leven is een afscheidstournee. Zodra we geboren worden beginnen we te leven richting ons afscheid. Ons afscheid van het leven. Dat is een zekerheid die wij allemaal hebben, we gaan op een dag dood. 

 

Het enige wat wij allemaal niet weten is hoe lang ons afscheidstournee gaat duren. Wat we wel kunnen doen in de tussentijd is zoveel mogelijk genieten. Hoe dat genieten eruit ziet is voor iedereen anders. De één geniet optimaal van de hele dag shoppen en de ander kan je niet blijer maken dan de hele dag met de hengel langs de slootkant naar de dobber te staren. 

 

Het gaat erom dat je tijd hier beperkt is. En dat je begrijpt dat vandaag geen generale repetitie is voor morgen, tenzij je oefent voor een toneelstuk. Maar als je vandaag mee mag maken, probeer dan vandaag van belang te laten zijn voor jou. Doe wat jou blij maakt zolang jij een ander hier niet mee schaadt. Is ook een belangrijk punt, niemand schaden!

 

Soms heb je van die dagen dat je nadenkt over je dag en denkt: wauw, als vandaag een film was dan heb ik de slechtste rol van mijn leven gespeeld. Liever geen herhaling van deze aflevering. Maar daar staat tegenover die dag dat je denkt: ik moet even mijn mooiste outfit aan gaan doen want ik weet zeker dat dit een Oscar gaat winnen. 

 

Maar als jij je beseft dat je afscheidstournee nog lang kan duren, geniet dan zo veel en zo vaak als maar kan. En geniet ook van de kleine dingen in het leven. Ikzelf kan mij heerlijk vermaken met wolken kijken. Gewoon liggen op je rug en kijken naar de wolken die voorbij komen. Je ziet soms fantastische dingen of hoofden in een wolk. Kost niets maar samen met anderen kan het heerlijk vermaak zijn. 

 

Mijn advies voor elke dag: start elke dag met de beste versie van jezelf in wat jij je mooiste outfit van die dag vindt, het zou zomaar een Oscar waardige dag kunnen worden. Geniet van vandaag!